1 op 1 coaching

Ik begeleid jou in 3 maanden naar meer rust en vertrouwen in jezelf, zodat jij weer tevreden naar je spiegelbeeld kijkt.

Onzekerheid over jezelf is een grote bron van onrust.

Maar ook de onzekerheid van andere aspecten uit je leven kunnen een erg ongemakkelijk gevoel opwekken. Kun je je baan behouden? Hoe gaat het met de gezondheid van je geliefden? Of je eigen gezondheid?

Je hoofd en je lijf zijn nauw met elkaar verbonden. Je gedachten bepalen jouw stemming. En je stemming kleurt jouw perceptie. Hoe jij je voelt, wat je denkt, het bepaalt hoe jij tegen jezelf aan kijkt in de spiegel. En als je je daar op tijd bewust van bent, kun je een hoop strijd en onprettige gevoelens voorkomen.

Ongemakkelijke gevoelens zijn we liever kwijt dan rijk. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat we er van alles (vaak onbewust) aan doen om ze niet te hoeven voelen.

Als je eenmaal inzicht hebt in jouw gedachten, gevoelens en het daaruit voortvloeiende gedrag, kun jij kiezen om het anders te doen.

Zit je lekker in je vel, dan heeft dit niet alleen maar invloed op de manier waarop je naar jezelf in de spiegel kijkt. Alle andere aspecten in je leven zullen ervan mee profiteren. Je partner, kinderen, werk, gezondheid…..

Herken jij je hier in?

 

Je zit niet lekker in je vel en schaamt je voor je lichaam.

Je hebt veel angstige en negatieve gedachten.

Je hebt moeite met motivatie vast te houden voor een gezonde lifestyle. Om de zoveel maandagen begin je weer opnieuw.

Je piekert veel en weet niet hoe je hier mee kunt stoppen.

Je voelt je de laatste tijd erg moe, kunt jezelf steeds minder ergens toe zetten.

Je merkt dat je omgeving ook last heeft van jouw onrust en hier voel je je schuldig over.

Je bent bang dat je het verkeerde voorbeeld geeft aan je kinderen.

Je bent vergeten waar jij zelf eigenlijk gelukkig van word.

 

 

Samen werken we richting een positief zelfbeeld

 

Als je deed wat je altijd deed, zal je krijgen wat

je altijd kreeg.

Je weet dat als je nu geen actie onderneemt je blijft vastzitten in gedrag en gedachten die jou, als je heel eerlijk bent niet dichter bij jouw ideale leven brengen. De dagen en jaren vliegen aan je voorbij en je baalt dat je je ondanks al je goede voornemens nu nog steeds onzeker voelt als je lichaam zichtbaar is. Je energiepijl blijft hierdoor dalen en de stress en spanning is in het hele gezin te voelen.

Dit is hoe het ook kan!

 

 

Je voelt je ontspannen en slaapt beter.

Je maakt je niet meer druk om de stomme kleine dingen.

Staat niet meer uren te stressen voor de kledingkast

Je hebt plezier, niet alleen als je kids plezier hebben, maar ook echt plezier zelf.

Je voelt je ontspannen en energiek, hebt weer zin om dingen te ondernemen.

Je voelt je zelfverzekerd op werk, op het schoolplein, tijdens dagjes weg.

Je bent ervan overtuigd dat jij er ook mag zijn en handelt daarnaar.

 

Mijn wens voor jou

Dat jij jouw schoonheid ziet. Van binnen en van buiten.

Dat jij jezelf waardeert en goed genoeg vind zoals je nu bent.

Dat jij je ontspannen en tevreden voelt als je naar bed gaat én weer opstaat.

En bovenal dat jij jezelf dit allemaal gunt.

Wat krijg je?

Professionele begeleiding

Ik ben opgeleid tot mindfulnesstrainer en acceptance and commitment therapeut, daarnaast heb ik een graad in de psychologie. Het is mijn missie om vrouwen te helpen te stoppen met streven naar perfectie en te bouwen aan een liefdevol positief zelfbeeld.

Online sessies

Tijdens het 3 maanden traject hebben we 6 sessies via zoom of telefonisch. Je kiest datgene dat het beste bij je past. We bespreken de momenten en ervaringen waar jij het meest tegenaan loopt en bouwen aan jouw plan voor een duurzame verandering.  

Wekelijkse opdrachten

Elke week ontvang jij opdrachten met handige invulsheets en begeleide meditaties via de mail. Daarnaast ontvang je per mail bijbehorende theorie in de vorm van een E-book. Vragen mag je altijd stellen en worden binnen 48 uur beantwoord.

Stel je eens voor: 

Je gaat een weekendje naar zee, het word 35 graden, met gemak pak je je koffer in, geen lange leggings of lange mouwen voor jou. Je geniet al van het voorpret. Als je vertrekt voel je je ontspannen en tevreden, jouw positieve energie breng je over op het hele gezin. Je geniet, niet alleen omdat de kids genieten, maar ook omdat jij het zelf super naar je zin hebt.

 

 

Mijn verhaal

Zelf heb ik jarenlang een strijd gevoerd tegen mezelf. Alles kon altijd beter, op het gebied van uiterlijk, carrière en sport. Het was nooit goed genoeg en dat brak me uiteindelijk op toen ik voor het eerst moeder werd. Want ook in het moederschap voelde ik mij verre van goed genoeg.

Ik vergeleek mijzelf continue met anderen, bekritiseerde mezelf keihard en leefde naar strenge regels betreft eten en sporten. Ongeacht welk gewicht ik ook had, ik was nooit tevreden. Pas toen ik mij bewust ging worden van mijn eigen gedachten en het gedrag dat daar uit voortkwam, begon ik ook in te zien dat ik dit alles zelf kan veranderen. Uiteindelijk hebben verschillende soorten wegen mij naar een tevreden leven geleid. Niet alleen op het gebied van mijn lichaam, maar in elk aspect van mijn leven.

Nu heb ik voor jou het beste uit de acceptance and commitment therapie, mindfulness en de positieve psychologie gebundeld om ook jou te begeleiden in dit proces.

Ik kan je niet uitleggen in woorden hoe prettig dit voelt. Maar ik kan je wel begeleiden om dit ook te ervaren. Hoe vaker je tevredenheid ervaart, hoe vaker je je zo gaat voelen.

Tevreden zijn met jezelf heeft impact op de rest van je gezin,

omgeving en nog zoveel meer aspecten in je leven.

 

Het 3 maanden traject

In 12 weken bouw jij aan meer rust in je hoofd en tevredenheid over jezelf. Doormiddel van opdrachten en meditaties krijg jij inzicht in jouw patronen, negatieve gedachten en valkuilen. Hierdoor lukt het jou om veel beter om te gaan met emoties en herval jij niet in jouw oude (troost) gewoontes.

Wat levert het je op?

Strijd loslaten

Je laat de strijd los tegen alles dat op dit moment in je leven niet gaat zoals je had gewild. Je leeft in het moment en hebt hierdoor meer energie en overzicht welke stapjes jij kunt zetten naar jouw ideale leven.

Genieten

Het voelt zo bevrijdend om niet meer continue te piekeren en na te denken over hoe jij overkomt op anderen. Hierdoor ben je veel beter in staat om te kunnen genieten in het huidige moment.

Ontspannen

Je slaapt veel beter. Overdag kun jij je aandacht houden bij jouw bezigheden. Je oogt voor jouw omgeving meer ontspannen en je partner en/of kinderen genieten nu van jouw onverdeelde aandacht.

Het 12 weken 1 op 1 coachtraject voor

375,-

 

Kennismaking

 

Een coach traject is erg persoonlijk en misschien vind je het wel spannend om voor het eerst jezelf in het middelpunt te zetten. Het kan dan fijn zijn om elkaar eerst gesproken te hebben voordat we aan de slag gaan. Plan hieronder gemakkelijk en geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Dan spreken we elkaar snel.