Cursus

Rust in je hoofd en weer

tevreden met je lichaam

Laat je perfectionisme los, voel je weer tevreden en werk aan een positief zelfbeeld.

 

Je wilt graag in bikini naar het strand, maar….

Ben jij de eeuwige strijd tegen je eigen spiegelbeeld ook zo zat? Veel vrouwen kijken tegen de zomerperiode op. Badkleding moet weer aan, het is te warm om je benen in die legging te verstoppen, je voorgenomen dieet is niet gelukt etc.

Toch zie je op het strand moeders die lekker in hun bikini rondrennen met kinderen. Hebben ook niet het stereotype modellen figuur, maar wel energie en durven te bewegen.

Maar waarom lukt het jou nou niet?

 Misschien herken jij je hier wel in?

Je begint elke maandag weer opnieuw en hebt al van alles geprobeerd.

Je vind alle andere vrouwen mooi, maar jezelf kun je maar niet accepteren.

Je gelooft pas gelukkig te zijn of jezelf mooi te vinden als je bent afgevallen.

Je merkt dat je omgeving er ook last van heeft en voelt je daar schuldig over.

Het is vol in je hoofd en je hebt veel negatieve gedachten.

Emoties kunnen je onwijs overvallen.

Je piekert en slaapt onrustig.

 

Maar dat hoeft helemaal niet. Want jij bent mooi zoals je bent!

 

Dit is hoe het ook kan:

Strijd loslaten

Je laat de strijd tegen jezelf los. Strijden tegen die ongewenste kilo’s. Strijden tegen de ongewenste onzekerheid. Strijden tegen al die ongewenste negativiteit. Het loslaten van al die strijd levert zoveel energie op.

Genieten

Het voelt zo bevrijdend om er niet meer bij stil hoeven te staan in welke houding je zit, hoe je eruit ziet, of zelfs hoe ongemakkelijk je je voelt. Hierdoor ben je veel beter in staat om lekker te kunnen genieten ín het moment.

Ontspannen

Als het rustig is in je hoofd dan hou je zoveel meer tijd en energie over. Je begint aan alles een stuk meer ontspannen en je omgeving reageert daar direct op. Je komt weer in een opwaartse spiraal terecht.

Mijn allergrootste wens voor jou

Dat jij je comfortabel voelt in je lichaam. Dat jij geniet met je kinderen aan het zwembad. Dat jij vertrouwen hebt in jezelf. Dat jij jouw schoonheid ziet. Dat jij jezelf kunt waarderen. En dat jij jezelf het allerbeste gunt!

Rust in je hoofd en weer tevreden met je lichaam

Ik heb een training ontwikkeld met invloeden uit de mindfulness, acceptatie en compassie trainingen gericht op zelfbeeld. Niet alleen rust in je hoofd, maar ook weer blij met je lijf.

Jouw tevredenheid heeft impact op de rest van je gezin,

omgeving en nog zoveel meer aspecten in je leven.

 

Van huilen voor de kledingkast, naar fluitend in badkleding naar een zwembadfeestje.

Ik weet hoe het is om eeuwig te strijden of in gevecht te zijn tegen de kilo’s. Vanaf mijn 15de werd ik onwijs onzeker over mijn lichaam. Mijn ronde vormen en acne kon ik maar niet accepteren. Ik begon met jojo’en en was obsessief met mijn uiterlijk bezig. Vijftien jaar heeft het me gekost voordat ik eindelijk een omslagpunt ging maken. Ik was het helemaal beu. Het koste zoveel tijd en frustratie.

Mijn hart maakte geen sprongetjes meer van geluk. Daarnaast was ik zelf niet het voorbeeld dat ik wilde geven aan onze kinderen.

Nu kan ik weer tevreden kijken in de spiegel, ik doe waar ik mij prettig bij voel vanuit liefde voor mezelf. Spontane uitjes, of een drukke dag voor de boeg, dat gaat zoveel gemakkelijker als je lekker in je vel zit.

Helaas verwachten nog heel veel vrouwen dat ze gelukkiger zijn als ze een maatje minder hebben, strakker zijn of een andere bouw.

Ik heb er mijn missie van gemaakt om vrouwen te helpen te accepteren wie ze zijn en zich goed durven te voelen over zichzelf.

Maar vooral GOED GENOEG.

Stel je eens voor

Je voelt je lekker in je vel en bent tevreden als je in de spiegel kijkt.

Je kijkt niet meer op tegen een dagje zwembad met de kids.

Hoeft je niet te verstoppen als familie een vakantiefoto wil maken.

Trekt gemakkelijk iets uit de kast om aan te trekken.

Kunt beter omgaan met negatieve gevoelens en gedachten over jezelf.

Bent niet meer vast geklampt aan de strandstoel.

Je durft je eigen behoeftes in actie om te zetten.

Een terugval herken je sneller en daardoor laat je er niet meer door meeslepen.

Je ervaart meer rust in je hoofd én in je dagelijkse leven.

Je voelt je zelfverzekerder.

 

 

Vraag jezelf eens af: 

Hoeveel zomers ga jij je nog verstoppen?

 

Hoe ziet de cursus eruit?

In een online leeromgeving vind je 5 modules die ervoor zorgen dat jij leert omgaan met negatieve gedachten en emoties. Daarnaast bouw je aan meer tevredenheid over jezelf en een positief zelfbeeld.

De 5 modules in het kort:

1. Bewustwording – Krijg inzichten in jouw verlangens, wensen, maar ook je valkuilen en datgene dat tot nu toe niet werkt.

2. Rust – Je leert hoe je meer in het moment kunt leven en wordt je bewust van je onbewuste belemmerende gedragingen.

3. Omgaan met ongemak – Je leert om te gaan met stress en hoe je beter en stabieler om kunt gaan met je emoties.

4. Tevredenheid – Je leert weer liefdevol naar jezelf te kijken in de spiegel en leert hoe je jezelf kunt accepteren.

5. Zorg voor jezelf – Je gaat bouwen aan een duurzaam plan voor een positief zelfbeeld. Want de kracht zit hem altijd in herhaling.

Wat krijg je?

Werkboek

Vijf weken lang ontvang je de opdrachten in de vorm van een digitaal werkboek. Daaromheen wordt uitleg gegeven in de vorm van presentaties en leesteksten. De vragen zijn er om jou te helpen inzichten te krijgen.

Lifetime toegang

Je krijgt lifetime toegang tot het online programma. De kracht zit hem in herhaling. Blijven oefenen. Het is dan fijn als je bepaald stukken kunt herlezen of video’s kunt terugkijken. 

Meditaties

Tijdens de cursus word er gewerkt met meditaties. Deze variëren van 3 tot 20 minuten. De meditaties zijn door mijzelf ingesproken en in de vorm van mp4 te downloaden via het trainingsplatvorm.  

Positief zelfbeeld

Een negatief zelfbeeld hoor je vaak in de vorm van gedachten en woorden die je tegen jezelf uitspreekt. Bijvoorbeeld als je voor de spiegel staat.

Hoe fijn is het dan als je deze van te voren halt kunt roepen. Een negatief zelfbeeld heeft jarenlang de tijd en kans gehad om zich te ontwikkelen. Dit verander je niet in 1 dag. En dat hoeft ook niet, want je wilt een duurzame verandering. Niet eentje die na een paar dagen weer terugkeert.

Je gedachtes bepalen jouw stemming. En je stemming kleurt jouw perceptie. Hoe jij je voelt, wat je denkt, het bepaalt hoe jij tegen jezelf aan kijkt in de spiegel. En als je je daar op tijd bewust van bent, kun je een hoop strijd en onprettige gevoelens voorkomen.

Want ongemakkelijke gevoelens zijn we liever kwijt dan rijk. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat we er van alles (vaak onbewust) aan doen om ze niet te hoeven voelen. Helaas zijn dit vaak korte termijn oplossingen. Op de langere termijn blijven we in een vicieus cirkeltje hangen. Gelukkig kun je hier uit komen.

Prijs €47,-

Mooi opgezette cursus. Met name de vooruitvoel en korte adem meditatie zal ik blijven doen. Ik ben tot een aantal inzichten gekomen die invloed hebben op meerdere aspecten in mijn leven. Zo heb ik wel degelijk invloed op mijn gedachten, met name de negatieve. Ik ben me daar nu een stuk bewuster van en kijk daardoor ook een stuk tevredener in de spiegel. Want heel veel gedachten die ik heb zijn niet de waarheid, dat besef ik me nu.

Manon

Wat maakt deze cursus uniek?

Deze cursus is geen quickfix. Ik ga jou niet vertellen te moeten stoppen met je dieet, sportschema of die dure behandeling bij de schoonheidsspecialiste.

Ik help jou bewust te worden van het NU. Wat je NU doet dat jouw NIET helpt en vooral hoe je dit praktisch en concreet kunt aanpassen.

Iedereen is uniek en iedereen heeft zijn eigen tools en inzichten. Ik help je om die van jouzelf te ontdekken én in te zetten.

Deze cursus is niet voor jou als:

Je er niet voor open staat om het eens totaal anders te doen.

Je er niet open staat voor meditaties.

Je er geen tijd voor vrij wilt maken, je hebt liever een quick fix.

Je stiekem liever in het vertrouwde negatieve cirkeltje blijft draaien.

 

 

De beste versie van jezelf hoeft niet perfect te zijn.